MMB machines

Putzmeister mortelpompen en chapepompen

Wilt u een mortelpomp of chapepomp kopen van het merk Putzmeister? Dan moet u bij MMB uit Erembodegem, bij Aalst zijn! Onze vakmensen helpen u graag bij het uitkiezen en kopen van de juiste chapepomp of mortelpomp van het merk Putzmeister. Zij zijn immers hoogopgeleid en volgen jaarlijks verschillende bijscholingen om steeds op de hoogte blijven van de beste en meest innovatieve technieken.

Vragen? Wij helpen je graag verder

Laurens Petit (West België)

Hans De Cremer (Oost België)

  Traditionele zand-cement chape

  Vloei- en isolatiechape

  Pleister / gietmortel en spuitmortel

  Beton en spuitbeton

  Vragen? Wij helpen je graag verder

  Laurens Petit (West België)

  Hans De Cremer (Oost België)

   Bij ons kunt u een mortelpomp of chapepomp van Putzmeister kopen

   Wij beschikken over verschillende typen pompen die u bij ons kunt kopen of huren. Zo behoren volgende pompen tot ons assortiment:

   • Traditionele zand-cement chape
   • Vloei- en isolatiechape
   • Pleister/gietmortel en spuitmortel
   • Beton en spuitbeton

   Iedere chapepomp of mortelpomp, van het merk Putzmeister, dat u bij ons kunt kopen of huren, heeft specifieke kenmerken. Afhankelijk van welk doel u voor ogen heeft, kunt u een van onze pompen gebruiken. Vraag zeker raad aan onze ervaren medewerkers wanneer u niet kunt beslissen welke chapepomp of mortelpomp van het merk Putzmeister u het beste schikt en die u dus kunt kopen of huren bij ons!

   Onze verschillende diensten

   Naast dat u bij ons een chapepomp of mortelpomp van het merk Putzmeister kunt kopen, bieden wij nog tal van andere diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor herstellingen van schade aan bijvoorbeeld uw betonpomp, industriepomp of mortelpomp. Ook voor het onderhoud van deze machines staan wij klaar voor u. Doordat wij steeds een stock van meer dan 3500 wisselstukken hebben, kunnen wij eenvoudig defecte of oude stukken vervangen. Op die manier ligt uw werk nooit te lang stil en loopt u niet achter op uw schema.

   Ontdek onze pompen

   Kom gerust eens langs bij ons of stuur ons een berichtje indien u geïnteresseerd bent in het kopen of huren van een chapepomp of mortelpomp van het merk Putzmeister. Wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen? Of heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons altijd contacteren op het nummer +32 (0)53 70 18 91, door een mail te sturen naar het e-mailadres info@mmbmachines.be of door ons contactformulier in te vullen.

   Vragen? Wij helpen je graag verder

   Laurens Petit (West België)

   Hans De Cremer (Oost België)

    MMB machines keeps it pumping

    ook op uw projecten

    Contacteer ons

    +32 (0)53 70 18 91

    info@mmbmachines.be