MMB-machines

OVER MMB MACHINES

Nieuws

MMB zit niet stil! Ontdek hier onze bijzondere projecten.


Onze missie: WE KEEP IT PUMPING!

Na een 27-jarige carrière bij Seghers Engineering en Jan De Nul, twee Vlaamse wereldspelers in de bouw en baggerwerken, nam Andre De Meyer (59), industrieel ingenieur elektromechanica, begin 2008 een zieltogend bedrijfje over als 49-jarige. Een sprong in het duister.

MMB Machines was toen een bedrijfje van slechts 4 werknemers dat chapepompen, bouwklemmen, professionele hogedrukreinigers en torenkranen verdeelde. Sindsdien is er veel veranderd. MMB is nu dé ambassadeur in België van het gerenommeerd A-merk Putzmeister voor het volledige gamma chape-, mortel,- en betonpompen. Bovendien telt ons A-team ondertussen 23 gedreven collega’s!

Onze missie bestaat eruit onze partners te assisteren bij het besparen van tijd, geld en arbeid tijdens hun projecten door het leveren van kwalitatieve machines, service en ondersteuning.

Onze slogan ‘MMB KEEPS IT PUMPING’ wordt gedragen door iedere medewerker die elk over een grondige productkennis beschikt. Zo streven we steeds naar advies op maat in een persoonlijk jasje!

MMB in beeld

Vragen? Wij helpen je graag verder