MMB machines

Betonmachines huren

Overbruggingsmachines te huur

Herstellen én onderhoud

Wisselstukken (snelle reparatie)

Bent u op zoek naar betonmachines die u aan een goede prijs kunt huren? Dan zit u bij MMB uit Erembodegem, Aalst zeker goed. Bij ons vindt u een groot assortiment aan betonmachines die u kunt huren of indien u het verkiest, kunt aankopen. Heeft u tevens nood aan een wisselstuk? Dan vindt u deze zeker terug in onze stock van meer dan 3500 wisselstukken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

2 personnes pour les pompes à béton
conduite de la pompe à béton sur la route

Betonmachines voor een bepaalde termijn huren

U kunt onze betonmachines voor zowel lange als korte termijnen huren. Bovendien zijn wij er trots op dat onze ervaren experten over voldoende kennis beschikken om u professioneel advies en scholing omtrent de machines te geven. Naast betonmachines kunt u bij ons overigens nog diverse andere producten huren of aankopen. Zo beschikken wij over chapepompen, mortelpompen en nog veel meer! Wij bieden u de beste service aan wanneer u op zoek bent naar betonmachines om te huren of indien u er een wilt aankopen en daarvoor advies wilt.

0
Medewerkers
0
Tevreden klanten
0
Stock artikelen
0
Jaar ervaring

Huur een machine bij ons

Misschien heeft u een nieuwe machine aangekocht en heeft u in afwachting van de levering een overbruggingsmachine nodig. Het kan ook zijn dat uw betonmachine hersteld wordt en u daarvoor op zoek bent naar een voordelig alternatief. Als dat het geval is, kunt u eenvoudig en snel een betonmachine bij ons huren. Heeft u interesse en wilt u meer informatie over onze producten, zoals ons ergonomisch gereedschap? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0)53 70 18 91, via het e-mailadres info@mmbmachines.be of door ons contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

+32 (0)53 70 18 91

info@mmbmachines.be